Maatschappelijk betrokkenheid

Wij vinden het belangrijk om maatschappelijk betrokken te zijn, omdat wij iets voor anderen willen betekenen. Vanuit onze achtergrond en ervaring weten wij dat creatief bezig zijn een therapeutische werking heeft. Creatief werken is gezond, omdat je meer kunt “landen” en minder in een gedachtestroom vastzit. Ook bij een depressie, burn-out, winterdip e.d. kunnen wij symboek gebruiken om emoties ruimer te maken. Samen met jou, vanuit het hart gaan wij aan de slag met een persoonlijk project.

artisjok

Mantelzorg Compliment en Yellow Roses Foundation

Via de Gemeente Halderberge doen wij mee aan het Mantelzorg compliment.

 

Yellow Roses Foundation organiseert verwendagen voor vrouwen met kanker en levensbedreigende ziektes zoals ALS. Wij stellen deelname aan workshops beschikbaar via de Yellow Roses Foundation.

 

Een burn-out of zit je midden in een rouwverwerking. Op dit gebied kunnen we samen aan de slag. Door met je ‘hart te spreken’ in klei, worden emoties ruimer i.p.v. verstikkend. Symboliek en/of eigen ideeën kunnen aanbod komen en laten je meer landen in je lichaam dan malen in je hoofd.

uw inspirator

tussen de schapen

bij de geiten

anne_pony

met de shetlandpony's

Anne van Oosterhout

Sinds een aantal jaren wonen mijn man en ik op de boerderij van Jowan zijn grootouders. Onze kinderen, beiden volwassen, zijn al enige jaren uitgevlogen. In 1981 behaalde ik mijn ziekenverzorgsters diploma en ben mij daarna gaan specialiseren in ouderen met een dementieel beeld.

 

Verschillende jaren heb ik in psychosomatische verpleeghuizen gewerkt, op dagverblijven en in de wijkverpleging. Van 2008 tot 2019 ben ik sociaal werker in mijn eigen woonplaats Hoeven geweest.

 

Ik heb vele hobby’s onder andere het houden van schapen, geiten en shetlandpony’s, maar mijn allergrootste passie is werken met klei.

Ik heb een 5 jarige opleiding gevolgd en afgesloten met een diploma aan de  IKO Kunstacademie.

 

#eramiclove

Copyright © 2021 Artisjok-atelier - All Rights Reserved

Ontwikkeling: dutchstorystudio.com

Vraag informatie:
Werkdagen van 09.00 – 17.00

Telefoon: +31 6 22734104
Email: artisjokatelier2020@gmail.com

Adres: De Heul 31, 4741 RB, Hoeven,  KvK: 81836368