Wij bieden Workshops voor elk niveau.

Nieuwsgierig naar wat wij allemaal doen en wil je er alvast een beeld bij hebben? Bekijk dan deze spontane foto`s op facebook en Instagram.

 

SPECIALE GELEGENHEID

Wil je graag op een zelfgekozen datum een workshop komen volgen, voor bijvoorbeeld een babyshower, vriendinnen middag, verjaardag, teambuilding of vrijgezellenfeest ? neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.

 

THEMA WORKSHOPS

Ook houden wij regelmatig Thema Workshops om bijvoorbeeld creatieve dingen te maken voor de Paas of Kerstdagen. Wil je geinformeerd blijven, schrijf je dan in voor onze insperatiemails. 

cursus

Cursus Keramiek

In een fijne ruimte ga je ervaren wat werken met klei voor jou kan betekenen. Je eigen beeldvorming komt tot stand bij ieder nieuw werkstuk.

 

Relaxen en tegelijkertijd prachtige kunstwerken maken bij Artisjok in Hoeven! 

 

Bel even voor de tijden, aanbiedingen en verdere informatie.

Workshop op Maat

Ben je op zoek naar een creatieve workshop voor een vrienden uitje, verjaardag, personeelsfeest, kinderfeestjes of vrijgezellendag met of zonder lunch,  Artisjok geeft diverse workshops en kan ook een aanbod in overleg samenstellen.

 

Bel even voor de diverse mogelijkheden en speciale aanbiedingen.

Workshop Thema

Ook houden wij regelmatig Thema Workshops om bijvoorbeeld creatieve dingen te maken voor de Paas of Kerstdagen. Wil je geinformeerd blijven, schrijf je dan in voor onze insperatiemails of bezoek onze Facebook pagina. 

 

Neem even contact met ons op voor de mogelijkheden.

Kinder Atelier

Na schooltijd creatief bezig zijn. Samen met andere kinderen of met Oma en Opa op een gezellige manier creatief bezig zijn? Dan is deze woensdagmiddag zeker iets voor jou!

 

Bel even voor de mogelijkheden en aanbiedingen.

Inloop Atelier

Het inloopatelier van Artisjok is bedoeld voor iedereen die eerst even wil proeven voordat men met klei aan de slag wil gaan. In de goed uitgeruste artelier kun je aan de slag met je eigen idee. Werkstukken zet je weg in een stellingkast en kun je vervolgens stoken in een van onze ovens.

 

Bel even voor de tijden, aanbiedingen en verdere informatie.

Wat cursisten zeggen

Hannah: Samen met vier meiden hebben we een workshop keramieken gedaan bij Anne, allen voor het eerst. Wat was het leuk! Anne stelt je enorm op je gemak en is erg gastvrij. Ze kan alles vertellen over het keramieken. We mochten van alles proberen met vorm en kleur, tof! Wij komen zeker nog terug want dit smaakte naar meer.

Copyright © 2021 Artisjok-atelier - All Rights Reserved

Ontwikkeling: dutchstorystudio.com

Vraag informatie:
Werkdagen van 09.00 – 17.00

Telefoon: +31 6 22734104
Email: artisjokatelier2020@gmail.com

Adres: De Heul 31, 4741 RB, Hoeven,  KvK: 81836368